Funkcionális életmód program

Próbáltál már az étkezéseden, életmódodon változtatni az egészséged érdekében? Talán értél is el eredményeket, ám előbb-utóbb belefáradtál. Nem a te hibád.  A szokásváltoztatás gyakran nehéz és göröngyös, visszaesésekkel, újrakezdésekkel tarkított út. Nem egyetlen, hanem sok, apró döntés vezet odáig. Sokunknak van szüksége hozzá hosszabb vagy rövidebb ideig tartó támogatásra.

V.Á.L.T.S.® Funkcionális életmód mentor vagyok, nem életmódtanácsadó. Tudom, hogy a hosszú távú étrendi, életmódbeli változtatások nem a tanácsadások alatt, hanem otthon, a gyakorlati alkalmazások során történnek. Az elköteleződés és az egészségünkért való teljes felelősség felvállalása felszabadító érzés. Én a gyakorlati segítségben és a személyre szabott, hosszú távú együttműködésben hiszek.

 

Jó helyen jársz,

  • ha esetleg már krónikus vagy autoimmun állapotokban vagy érintett…. (SIBO, Crohn, Hashimoto, SM, ADD/ADHD, IBS, CU, Alzheimer, IR, hormonális tünetek, allergiák, ízületi gyulladás, diabétesz, magas vérnyomás…)
  • ha titokzatos tüneteid vannak, ám a laboreredményeid szinte tökéletesek… (ételérzékenységek, kognitív- vagy bőrtünetek, krónikus stressz, gyakori fáradtság, alvászavar, hízékonyság…)
  • vagy ha egyszerűen szeretnéd visszanyerni a vitalitásodat.

Miből áll a programom?

Empirikus állapotfelmérések

Oknyomozóként felderítem és elmagyarázom neked a tüneteid valódi, kiváltó okát. Soha nem állapotfelmérési eredményeket vizsgálok, hanem holisztikusan, mélyebb összefüggések feltárásával igyekszem eljutni a problémáid valódi gyökeréig.

Így közös munkánk során szembenézhetsz végre azokkal a kiváltó tényezőkkel, melyek megváltoztatásával  kezedbe tudod venni egészségfejlesztésedet.

Funkcionális laborelemzés

Amennyiben igényled, funkcionális laborelemzést végzünk*, melynek eredményét, összefüggéseit részletesen elmagyarázom neked, diagnózis helyett tendenciákat mutatok meg számodra.

 A folyamat során kézhez kapsz egy, a felmérés eredményét tartalmazó, 23-25 oldalas riportot.

*A funkcionális laborelemzéshez általad hozott, két hónapnál nem régebbi laboreredményre lesz szükség.

Szakértői konzultációk

A funkcionális medicina alapvetései mentén tanítalak meg az alapvető táplálkozási- és életmód ismeretekre, stratégiákra.

Megtudod, hogyan aktivizálhatod a vitalitástartalékaidat, ezzel egyidejűleg miképp csökkentheted vagy akár szüntetheted meg krónikus tüneteidet.

Mentortámogatás

Hatékony módszertan mentén vezetlek végig azon a folyamaton, ahogy beépítheted az elsajátított életmód pilléreket a gyakorlatban is a mindennapjaidba.

A befektetett munkád gyümölcseként visszanyerheted egészségedet és vitalitásodat. Onnan indulunk el, ahol jelenleg tartasz, a te tempódban haladunk. 

Állapotfelmérési csomagod mellé válassz mentortámogatást! Melyik állításban ismersz magadra?
  • Kész vagyok 30 napon át 100%-ig váltani az egészségemért. (megújítható, 1 havi START mentortámogatás)
  • Kicsit lassabb haladás, napi szintű mentortámogatás lenne megfelelő számomra. (4 havi BÓNUSZ mentortámogatás)
  • Hosszú távú mentortámogatásra van szükségem, hogy a szokásváltoztatások stabilan beépülhessenek a mindennapjaimba. (6 havi, VIP mentortámogatás)